Társadalmi felelősségvállalás

Közhasznú és jótékonysági szervezetek számára szolgáltatásainkat kapacitásunk függvényében ingyenesen biztosítjuk, így legjobb tudásunk szerint járulhatunk hozzá a jótékony célok eléréséhez.

Amennyiben nonprofit szervezete növekedésében, működésében, folyamatainak fejlesztésében tudunk segíteni, vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk személyesen az együttműködés lehetőségeiről.

OneClick Hero

A OneClick Hero a vállalatok online költéseinek egy részét fordítja jótékony célokra a Te segítségeddel! A segítségnyújtás közös feladatunk, csatlakozz Te is ww.oneclickhero.com weboldalon.

Szabó Kálmán Tehetségprogram

A Tehetségprogramot a Rajk László Szakkollégium hallgatói alapították.  A program célja olyan középiskolás diákok hozzásegítése a továbbtanuláshoz, akik anyagi okokból elesnének ettől a lehetőségtől. Amennyiben támogatná a jövő nemzedékét, lépjen velünk, vagy közvetlenül az alapítvánnyal kapcsolatba.
http://www.szabokalmanprogram.hu/

Tehetséggondozás

Gyakornoki program keretén belül biztosítunk lehetőséget az egyetemi hallgatóknak, hogy megszerzett tudásukat a gyakorlatba átültetve ismerhessék meg a hazai KKV-k világát és annak kihívásait.